«Ἕλληνες ἀεί παῖδες ἐστε, γέρων δέ Ἕλλην οὐκ ἔστιν» (Πλάτων, Τίμαιος, 22b).


"Ὁμολογεῖται μὲν γὰρ τὴν πόλιν ἡμῶν ἀρχαιοτάτην εἶναι καὶ μεγίστην καὶ παρὰ πᾶσιν ἀνθρώποις ὀνομαστοτάτην· οὕτω δὲ καλῆς τῆς ὑποθέσεως οὔσης,
ἐπὶ τοῖς ἐχομένοις τούτων ἔτι μᾶλλον ἡμᾶς προσήκει τιμᾶσθαι. 24. Ταύτην γὰρ οἰκοῦμεν οὐχ ἑτέρους ἐκβαλόντες οὐδ' ἐρήμην καταλαβόντες
οὐδ' ἐκ πολλῶν ἐθνῶν μιγάδες συλλεγέντες, ἀλλ' οὕτω καλῶς καὶ γνησίως γεγόναμεν ὥστ' ἐξ ἧσπερ ἔφυμεν, ταύτην ἔχοντες ἅπαντα τὸν χρόνον διατελοῦμεν,
αὐτόχθονες ὄντες καὶ τῶν ὀνομάτων τοῖς αὐτοῖς οἷσπερ τοὺς οἰκειοτάτους τὴν πόλιν ἔχοντες προσειπεῖν".
(Ἰσοκράτης, Πανηγυρικός, στίχοι 23-24).

Τα άρθρα που φιλοξενούνται στον παρόντα ιστότοπο και προέρχονται απο άλλες πηγές, εκφράζουν αποκλειστικά και μόνον τις απόψεις των συγγραφέων τους.

Καθίσταται σαφές ότι η δημοσίευση ανάρτησης, δεν συνεπάγεται υποχρεωτικά αποδοχή των απόψεων του συγγραφέως.


ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ, ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΡΘΡΟ-ΑΝΑΡΤΗΣΗ (΄κλίκ΄ στο "Δεν υπάρχουν σχόλια"). ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2014

ΗΠΑ: Χριστιανή τραγουδίστρια, αποχώρησε από την τελετή των βραβείων Grammy's, λόγω σκηνών αποκρυφισμού και εικονικών ομοφυλοφιλικών γάμωνΗ δημοφιλής Αμερικάνα τραγουδίστρια gospel Natalie Grant, αποχώρησε από την τελετή των Grammy's, καθώς μπροστά στα μάτια της, διαδραματίζονταν σκηνές, που ακόμα και τα mainstream μέσα μαζικής ενημέρωσης που ασχολούνται με τον χώρο της «ψυχαγωγίας», παραδέχθηκαν ότι είχαν αποκρυφιστική φύση.

Η Grant ήταν υποψήφια για την Καλύτερη Σύγχρονη Χριστιανική Μουσική Εκτέλεση (Gospel/Contemporary) για το "Alive (Mary Magdelene)", ένα τραγούδι που έγραψε με τον σύζυγό της Bernie Helms και για το Καλύτερo Χριστιανικό Μουσικό Τραγούδι, για το “Hurricane” που ανέβηκε στα τσαρτς.
Η Grant έγραψε για τον ενθουσιασμό που είχε κατά την άφιξή της με τον σύζυγό της στην εκδήλωση, αλλά κατέστησε σαφές σύντομα ότι έφυγε νωρίς, καθώς αυτό που παρακολουθούσε ερχόταν σε σύγκρουση με τις χριστιανικές πεποιθήσεις της. 

Έγραψε: «Φύγαμε νωρίς από τα Grammy’s. Κάνω πολλές σκέψεις, οι περισσότερες από τις οποίες πιθανόν είναι καλύτερα να αφεθούν μέσα στο κεφάλι μου. Αλλά θα πω το εξής: Δεν έχω λάβει ποτέ την μεγαλύτερη τιμή να τραγουδήσω για τον Ιησού και για χάρη του Ιησού. Και ποτέ δεν ήμουν πιο σίγουρη για την πορεία που έχω επιλέξει».Αν και παρέμεινε ‘κουμπωμένη’ σχετικά με τις ακριβείς περιστάσεις, η Grant αναφερόταν πιθανώς στην Katy Perry, η οποία περιβαλλόταν από μάλλον δαιμονικές φιγούρες, καθώς χόρευε γύρω από ένα ανάποδο σκουπόξυλο, πριν βρεθεί σε ένα κύκλο φωτιάς, την ώρα που έλεγε το τραγούδι "Dark Horse" (Μαύρο Άλογο). 

Η Perry φορούσε ένα ρούχο που είχε ένα φωτιζόμενο σταυρό, που έμοιαζε με εκείνο των Ναϊτών Ιπποτών...

Πάντως, η Grant θα μπορούσε επίσης να είχε ενοχληθεί από τη μαζική εικονική ‘γαμήλια’ τελετή ομοφυλόφιλων, που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια μιας παράστασης.


Την κίνηση της Grant, έτρεξαν να υποστηρίξουν πολλοί χριστιανοί, αλλά δεν γλύτωσε και από μηνύματα μίσους. Εκείνη απάντησε, μεταξύ άλλων, ως εξής:
«…Οι περισσότεροι από εσάς πάντα με υποστηρίζατε και με ενθαρρύνατε και είμαι ευγνώμων. Με στενοχωρεί όταν άνθρωποι με δικάζουν και εκσφενδονίζουν προσβολές. Δεν πρόκειται να συμμετάσχω σε διαφωνίες, παρά μόνο μερικά πράγματα θα ήθελα να πω: Δεν είπα ποτέ ότι έφυγα εξαιτίας κάποιας εμφάνισης. Είπα μόνο ότι έφυγα νωρίς.

Είναι τιμή μου να ανήκω στην χριστιανική μουσική κοινότητα. Πολλοί στην καριέρα με ρώτησαν γιατί ποτέ δεν προσπάθησα να πάω με την mainstream μουσική και χθες το βράδυ ήταν μια όμορφη υπενθύμιση ότι μου αρέσει να τραγουδώ για τον Ιησού και για χάρη του Ιησού.

Δεν έκρινα κανέναν. Δεν μισώ κανέναν. Και πιστεύω ότι κάθε πρόσωπο, έχει δημιουργηθεί κατ’ εικόνα του Θεού. Ποτέ δεν θα σταθώ σε μια γωνιά του δρόμου με μια ταμπέλα και δεν θα χρησιμοποιήσω την πλατφόρμα μου για να εμπλακώ σε πολιτικά επιχειρήματα που μόνο διαιρούν και δεν ενώνουν. Θα συνεχίσω να προσεύχομαι η ζωή μου να είναι το μήνυμά μου. Έχω τις προσωπικές μου πεποιθήσεις με τις οποίες ζω και θα συνεχίσω να εργάζομαι τη δική μου σωτηρία, με φόβο και τρόμο, ενώπιον του Κυρίου.
(Φιλιππησίους 2:12).

Η τελευταία σκέψη μου: «Δεν ντρέπομαι το Ευαγγέλιο του Ιησού γιατί αυτό είναι η δύναμη του Θεού για τη σωτηρία σε όποιον το πιστεύει». (Ρωμαίους 1:16)Από απονομή μουσικών βραβείων σε «mega- τελετουργικά»...

Το 2012  στα Βραβεία Grammy 2012 : Άλλο ένα μαύρο τελετουργικό,  υπήρχε παρωδία χριστιανικής λειτουργίας, η οποία μετατράπηκε σε πύρινο μαύρο μαγικό τελετουργικό...

Δες επίσης και:
Η βραδιά απονομής των βραβείων του MTV το 2009: Το Μεγάλο Αποκρυφιστικό Τελετουργικό, όπου είχαμε και... 'πρόταση' για 'προσευχή στον διάβολο' (αλλά "για πλάκα").
Η παράσταση της Katy Perry, ξεκίνησε με τα λόγια:

«Εκείνη ρίχνει ξόρκια από κρυστάλλινες σφαίρες. Επικαλείται πνεύματα. Με έβαλε σε μια έκσταση».


Μέσα σε μια κρυστάλλινη σφαίρα,
η Perry τραγουδάει, ενώ τέσσερα κερασφόρες φιγούρες, υψώνονται από πάνω της.


Μερικές από τις φιγούρες, έχουν κέρατα...
Στη συνέχεια, η Perry βγαίνει από την κρυστάλλινη σφαίρα και κινείται γύρω από τους χορευτές της, 'ελέγχοντάς' τους εξ αποστάσεως, σαν να τους έχει κάνει μάγια.


Στη συνέχεια επικαλείται ένα «σκοτεινό άλογο». 


Το γαλαζωπό χρώμα του σκοτεινού αλόγου
(το μυϊκό του σύστημα και τα λαμπερό κόκκινα του μάτια, ομοιάζουν με ένα άλλο άλογο, αυτό του Διεθνούς Αεροδρομίου του Ντένβερ - ένα μέρος γεμάτο από συμβολισμούς της Νέας Τάξης Πραγμάτων.)

Εν ολίγοις, η παράσταση της Perry είναι ο λόγος για τον οποίο οι τελετές απονομής των βραβείων, έχουν χαρακτηριστεί «mega- τελετουργικά».

Στην ταινία η Angelina Jolie,

 εμφανίζεται ως κερασφόρα κακιά μάγισσα.Στη συνέχεια, η βραδιά παίρνει άλλη στροφή, όταν ο Mackelmore εκτελεί το pro - gay τραγούδι του "Same Love". Εκεί παρουσιάζονται 33 ζευγάρια... να «παντρεύονται», από την Queen Latifah. 
Αμέσως μετά, η Μαντόνα, «η Μεγάλη ιέρεια» της μουσικής βιομηχανίας, βγαίνει έξω για να τραγουδήσει...


Η Madonna, κρατώντας ένα σκήπτρο, σύμβολο εξουσίας...Η παράσταση έλαβε χώρα σε μια παρωδία εκκλησίας, γεμάτη με μια γκόσπελ χορωδία, υπό την οποία τα 33 ζευγάρια «παντρεύτηκαν» νόμιμα...

Γιατί όλα αυτά τα κραυγαλέα αποκρυφιστικά μηνύματα, με στόχο πάντα την νεολαία; 

Όπως το λέει και το τραγούδι της Katy Perry :
«Επειδή μιας και είσαι δικός μου ... Δεν υπάρχει γυρισμός» (“Cause once you’re mine … There’s no going back”).


πηγή-redskywarning (τμήμα - προσαρμογή)

Δεν υπάρχουν σχόλια: