Αγαπημένοι φίλοι και μέλη της "οικογένειας" μας, σήμερα θα σας παρουσιάσουμε μια απίστευτη λιχουδιά, που θα ξετρελάνει γευστικά μικρά και μεγάλα παιδιά!
Θερμές ευχαριστίες στη Σοφία Γίδα γι' αυτήν την συνταγή τη φτιαγμένη από αγνά, παραδοσιακά υλικά!
2 μέρη ταχίνι μαύρο
1 μέρος μέλι
Χαρουπάλευρο (όσο πάρει)
Λίγα αλεσμένα φουντούκια
Λίγο νερό για το ανακάτεμα.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Ρίχνουμε σε ένα σκεύος το ταχίνι και το μέλι και ανακατεύουμε πολύ καλά για να γίνει ένα ομοιόμορφο μίγμα. Αν είναι σκληρό προσθέτουμε λίγο νεράκι.
Θερμές ευχαριστίες στη Σοφία Γίδα γι' αυτήν την συνταγή τη φτιαγμένη από αγνά, παραδοσιακά υλικά!
Σ π ι τ ι κ ή M ε ρ έ ν τ α
ΥΛΙΚΑ:2 μέρη ταχίνι μαύρο
1 μέρος μέλι
Χαρουπάλευρο (όσο πάρει)
Λίγα αλεσμένα φουντούκια
Λίγο νερό για το ανακάτεμα.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Ρίχνουμε σε ένα σκεύος το ταχίνι και το μέλι και ανακατεύουμε πολύ καλά για να γίνει ένα ομοιόμορφο μίγμα. Αν είναι σκληρό προσθέτουμε λίγο νεράκι.
Ρίχνουμε μία δύο κουταλιές χαρουπάλευρο και τα αλεσμένα φουντούκια.
Ανακατεύουμε ξανά.
Φέρνουμε τη μερέντα στη ρευστότητα που θέλουμε προσθέτοντας ή λίγο νερό ή λίγο χαρουπάλευρο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου