Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Νηστήσιμοι Κουραμπιέδες!




Κατά την γνώμη μας, είναι καλύτεροι και απ΄ αυτούς που έχουν φρέσκο βούτυρο και αυγά!


Υλικά 
1 κιλό αλεύρι αλατίνη
600 γραμμάρια φυτίνη (καλά χτυπημένη)
500 γραμμάρια αμύγδαλα καβουρντισμένα

150 γραμμάρια ζάχαρη
(2 κρόκοι αυγών εάν δεν τους θέλετε νηστίσιμους)
1,5 ποτήρι του λικέρ κονιάκ
Σκέτη ζάχαρη άχνη.


Τους ψήνουμε περίπου για 1 ώρα έτσι ώστε να ψηθούν καλά στους 200 βαθμούς.

Δείτε σχετικό video, εδώ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου